Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 mai 2017


Luni, 29 mai, va fi lansată la librărie cartea:


”Donator, medic, pacient - Călători prin rânduiala divină”




Luni, 29 mai a.c, orele 18,30, Editura Dharana organizează lansarea cărții ”Donator, medic, pacient – Călători prin rânduiala divină”(2017), autor Maria Timuc, la Librăria Luceafărul ( Compania de Librării București), unde sunteți invitați cu drag să participați.
Librăria este situată în Bulevardul Unirii, nr 10, la mijlocul distanței dintre Piața Unirii și Palatul Parlamentului. Veți găsi locuri de parcare pe Bdul Unirii sau în fața Palatului Parlamentului și aveți la dispoziție metroul de la Piața Unirii, ieșirea pe la fostul tribunal, dacă veniți fără mașină. Vor vorbi despre carte:
-         prof. dr. Irinel Popescu
-        prof. dr. Mihai Lucan
-          prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan
-          preot duhovnic Gelu Bogdan
-          scriitorul Lucian Avramescu



La lansare vor fi prezenți și alți medici de transplant, precum și unii dintre pacienții lor, în special membri ai Asociației Transplantaților de ficat din România, LIVERTRANS, și președintele acestei asociații, dr. Crina Ștefănescu, precum și invitați ”surpriză”.
Evenimentul nu este doar o lansare de carte, ci va fi și unul de celebrare a valorilor, unele care trăiesc printre noi și le-au făcut servicii enorme celor din jur, precum și României (pe aceștia îi veți vedea la eveniment), dar și unora care nu mai sunt printre noi și pe care îi vom omagia cu acest prilej. Este vorba despre trei dintre personajele cărții ”Călători prin rânduiala divină”, respectiv prof. dr. Dan Tulbure, dr. Alexandru Bucur și lt. Col. Marius Maxim. De asemenea, vom avea și un moment dedicat donatorilor de organe grație cărora alți oameni sunt acum în viață.

Programul lansării va cuprinde și momente artistice susținute de actorii: Iulia Nistor, George Ioan Hodor, Vali Pena, Gabriela Tănase și Doina Ghițescu. De asemenea, vă va delecta cu vocea sa frumoasă și cu melodii tulburătoare cantautorul Doru Enache.

Cartea ”Călători prin rânduiala divină”, autor Maria Timuc, editată de Editura Dharana, este un omagiu adus medicilor de transplant, care au trecut prin momente grele pentru a face transplant în România și, în mod special, un omagiu prof. Irinel Popescu și pacienților săi.
Evenimentul va fi urmat de un cocktail și de o sesiune de autografe, unde veți putea obține și autografe ale medicilor care sunt personaje ale cărții, precum și ale unor pacienți personaje.
                                      Vă așteptăm cu drag și vă mulțumim anticipat pentru prezență!

NOTA:
Evenimentul este organizat de EDITURA  DHARANA cu sprijinul:
-           PRISUM  INTERNAȚIONAL, distribuitor al produselor HIMALAYA în România
-          COMPANIA DE LIBRĂRII BUCUREȘTI, LIBRĂRIA LUCEAFĂRUL

-          ASOCIAȚIA TRANSPPLANTAȚILOR DE FICAT DIN ROMÂNIA, LIVERTRANS

**La librărie, cu ocazia lansării, veți găsi și celelalte cărți semnate Maria Timuc, respectiv ”Pași către însuți - Vindecarea cauzală”, ”Pași către tine însuți - Puterea frumuseții interioare”, ”Jocul divin - Șansa omului în Univers”, semnată de Alexandru Mușat, Maria Timuc și Valentin Nedelea, ”Aproape totul despre iubire și sex”, semnată Ovidiu Bojor și Maria Timuc.
De asemenea, veți găsi cartea:
”Plante și miresme biblice”, semnată de acad. dr. Ovidiu Bojor și Răducanu Dumitru 

”Himalaya - de la Ayuerveda la medicina modernă”, autori acad. dr. Ovidiu Bojor și dr. Laura Miclăuș.

Editura Dharana va aduce acolo și alți doi autori importanți ai săi, respectiv Vadim Zeland și Luule Vilma.


Cărțile semnate Maria Timuc pot fi comandate și pe situri on line, respectiv:












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească?

Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească? ” Acel lucru pe care l-a spus Dumnezeu trandafirul...